rhenen
In het hart van Nederland

Ontdek de omgeving

Buytenplaets Rhenen ligt in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, in het verlengde van het authentieke Landgoed Remmerstein en aan de voet van de Grebbeberg. Nabij het bijzondere stadje Rhenen waar de Rijn glinstert en je zo wandelt naar natuurgebied Kwintelooijen. Vanuit deze locatie ontdek je de rijke historie van landgoederen en kastelen en je profiteert van de centrale ligging in Nederland. In een mum van tijd ben je in grote steden. 

Natuurliefhebbers halen hun hart op; want naast Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug liggen zowel de Betuwe als Nationaal Park de Hoge Veluwe 'om de hoek'. 

Tijdens het verblijf op Buytenplaets Rhenen kan er gebruik gemaakt worden van de voorzieningen van naastgelegen Vakantiepark De Thijmse Berg.

Rhenen

Rhenen

Schilderachtig stadje midden in Nederland

Gelegen aan de Rijn en natuurgebieden, met culinaire hoogstandjes en een rijke geschiedenis... Rhenen heeft bijzonder veel te bieden!
Landgoed Remmerstein

Landgoed Remmerstein

Het ‘bos als een warme shawl’

Het oorspronkelijke landhuis Remmerstein werd in de 15e eeuw verwoest. Sindsdien kent het landgoed een rijke en gevarieerde historie.

Steden

Steden

Overal in een mum van tijd

De ligging van Buytenplaets Rhenen in het hart van Nederland, brengt voor gasten nog meer voordelen: je bent in een mum van tijd in grote steden zoals Arnhem, Amersfoort en Utrecht.
De Betuwe

De Betuwe

Volop tuin- en fruitteelt in de natuurrijke regio

Aan de andere kant van de Rijn start de zo kenmerkende Betuwe. Een prachtig gebied voor een fietstocht of wandeling door de natuur!