rhenen
Alle luxe ervaren in de natuur

Vakantievilla kopen

Eigenlijk moet je het met eigen ogen zien en zelf de plek ervaren. Zo mooi is de omgeving waar nu vakantievilla’s gerealiseerd worden. Tussen de bomen van de Utrechtse Heuvelrug worden 31 unieke Buytenverblijven gerealiseerd. Je kunt bij Buytenplaets Rhenen een eigen vakantievilla kopen. Deze vakantievilla’s voor 6 tot 12 personen bieden je een kans op een bijzonder eigen plekje in de bossen.

Er zijn nog een aantal vakantievilla's beschikbaar bij Buytenplaets Rhenen. Dus wil je een vakantievilla voor eigen gebruik of verhuur? Bekijk snel de beschikbare uitvoeringen.

Een eigen vakantiehuis bij Rhenen

Centraal gelegen in het hart van Nederland vind je Buytenplaets Rhenen. Laat je verrassen door de combinatie van natuur, steden en uitstapjes. Een eigen vakantiehuis bij Rhenen geeft je de mogelijkheid om het allemaal steeds verder te ontdekken. Het authentieke stadje Rhenen aan de Rijn is een mooie uitvalsbasis. Hier vind je verschillende culinaire restaurants en welbekende Ouwehands Dierenpark. Ook is het een mooi startpunt voor diverse wandelingen en fietsroutes naar de verschillende natuurgebieden in de omgeving.

Vakantiehuis kopen op de Veluwe

Een vakantievilla kopen vlakbij de Veluwe heeft als voordeel dal je binnen een mum van tijd in verschillende steden bent, maar ook bij drie natuurgebieden. Vanuit hier kan je eindeloos veel wandelingen maken door Nationaal Park De Hoge Veluwe, fiets je door de tuin- en fruitteelt van De Betuwe of cross je met de mountainbike door de bossen van De Utrechtse Heuvelrug. In de natuur van de verschillende gebieden kom je gegarandeerd tot rust. Je raakt hier niet uitgekeken.

Luxe vakantiehuizen

Droom je van een eigen luxe vakantiehuis, op een rustgevende plek in de natuur? Buytenplaets Rhenen realiseert verschillende type woningen. De luxe vakantiehuizen zijn geschikt voor 6, 8 of 12 personen. De vakantiewoningen zijn voorzien van een grote buitenruimte waar je geniet van veel privacy. Jouw eigen luxe vakantievilla wordt volledig ingericht aan je opgeleverd. Je hebt daarbij de keuze uit twee thema’s die passen bij de uitstraling van de Buytenverblijven en de omgeving.

Vakantievilla kopen

Een eigen vakantievilla geeft je de mogelijkheid om te genieten van een eigen plek in de natuur. Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug kan je een eigen vakantievilla kopen. De vakantiewoningen kan je volledig verhuren of ook gedeeltelijk gebruiken voor eigen gebruik. Hierdoor kan je ieder jaar genieten van een vakantie in jouw eigen vakantiehuis vlakbij de Veluwe. De andere periode verzorgen wij de volledige verhuur, zodat jij zorgeloos van de verhuurinkomsten kunt profiteren.

Bekijk de vakantievilla's

Investeren in een vakantiewoning in Nederland met rendement

Wanneer je investeert in een vakantievilla wil je natuurlijk kunnen rekenen op een aantrekkelijk rendement. Wij sluiten, met De Thijmse Berg dan voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af. Je bent dan ook verzekerd van inzicht in de verhuurresultaten, persoonlijke aandacht, juiste dynamic pricing en samenwerking met touroperators. Dat maakt de investering om een vakantiehuis te kopen in Nederland aantrekkelijk.

KLIK HIER OM O.A. DE PROGNOSE TE DOWNLOADEN

Recreatiewoningen van Buytenplaets Rhenen

Heb je interesse in een vakantievilla kopen bij Buytenplaets Rhenen? We voorzien je graag van meer informatie. Maak vrijblijvend een account aan. In jouw account kan je onze brochure downloaden, contact opnemen en meer informatie inzien.

INSCHRIJVEN VOOR MEER INFORMATIE