rhenen
Een mooie vakantieplek & aantrekkelijk rendement

Vakantiehuis Rhenen

Rhenen is een geliefde vakantiebestemming. Met de natuur als achtertuin, grote steden binnen handbereik en de centrale ligging kan dan ook iedereen een fijne vakantie beleven. Een eigen vakantiehuis in Rhenen geeft je de mogelijkheid om hier zelf regelmatig van te genieten. Daarnaast biedt het een aantrekkelijk rendement.

Nog minder dan 10 vakantiehuizen beschikbaar!

Wat maakt de vakantiewoningen van Buytenplaets Rhenen zo uniek in vergelijking met andere opties?

De vakantiewoningen van Buytenplaets Rhenen zijn ontworpen door architect Hayke Zweede, met inspiratie uit de rijke geschiedenis van de omgeving. Ze bieden luxe en comfort, geschikt voor 6, 8 of 12 personen, met faciliteiten voor een aangenaam verblijf en een unieke uitstraling die je nergens anders vindt.

Eigen vakantiehuis in Rhenen

Droom je van een eigen vakantiehuis in Rhenen? Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen en de gevarieerde omgeving kunt ontdekken? Bij Buytenplaets Rhenen kunnen we deze droom werkelijkheid maken. Jouw eigen luxe vakantiehuis kan je volledig verhuren of ook gedeeltelijk gebruiken voor eigen gebruik. We informeren je graag over de mogelijkheden voor eigen gebruik. De andere weken nemen wij de gehele verhuur voor je uit handen. De Thijmse berg BV zorgt voor professionele verhuur via verschillende kanalen en met jarenlange ervaring. Wil je een vakantiehuis kopen in Nederland met aantrekkelijk rendement? Dan kunnen wij voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af sluiten.

Afspraak maken

Luxe Buytenverblijven

De zeer luxe vakantiehuizen liggen midden in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. De woningen zijn geschikt voor 6, 8 of 12 personen en voorzien van alle luxe voorzieningen. Een aantal vakantiewoningen beschikken zelfs over een eigen sauna. Daarnaast hebben alle woningen meerdere badkamers, een separate toilet, ruime woonkamer en grote buitenruimte met veel privacy. Kortom, een heerlijk vakantiehuis in Rhenen. De Buytenverblijven worden volledig ingerichte in een sfeervolle stijl, geïnspireerd door de omgeving. Een tweede huis waar je je ook direct thuis voelt.

Natuurlijk genieten in Rhenen

Dat gebeurt in en rondom je eigen vakantiehuis. Want Rhenen, met veel natuur, is dé perfecte plek om een eigen vakantiehuis te hebben. Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug is goed te bereiken, rust en ontspanning is gegarandeerd en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving. 

Vakantiehuis Rhenen

  1. Natuurlijke ontspanning: Het grootste pluspunt van een vakantiehuis in Rhenen is dat het midden in de natuur ligt. Je kunt daardoor volop genieten van prachtige wandel- en fietsroutes. Elke keer dat je eropuit trekt, ontdek je weer nieuwe natuurlijke plekjes in Rhenen en de Utrechtse Heuvelrug. Je hebt altijd de gelegenheid om de natuur in te duiken en tot rust te komen.

  2. Gezondheid en welzijn: een vakantiehuis in de natuur van Rhenen draagt bij aan je gezondheid en welzijn. De frisse lucht en de kans om regelmatig in de natuur te zijn houden je lekker actief en verminderen stress. 

Omgeving van Buytenplaets Rhenen

Rhenen ligt in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig natuurpark met een gevarieerd landschap. Hier halen veel fietsers en mountainbikers hun hart op. De mooie natuur biedt veel mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en mountainbike routes. Daarnaast ben je in een mum van tijd in De Betuwe of op De Veluwe. Aan actieve uitstapjes in de natuur krijg je geen gebrek. Daarnaast rijd je zo naar verschillende grote steden vanaf Buytenplaets Rhenen. Bezoek Arnhem, Utrecht, Amersfoort of zelfs Amsterdam. Liever dichtbij jouw vakantiehuis in Rhenen? Ook dit stadje zelf is leuk om te bezoeken. Ga langs bij Ouwehands Dierenpark en bekijk de pandaberen of ga een hapje eten in één van de culinaire restaurants.

Meer informatie aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen vakantiehuis in Rhenen? Je geniet niet alleen van veel vakantieplezier, maar ook van aantrekkelijk rendement. Hier vertellen we je graag meer over. Je kan je inschrijven voor meer informatie via het inschrijfformulier. Je maakt dan een eigen account aan, waar je ook onze brochure kunt downloaden. Daarnaast kan je ook gemakkelijk contact opnemen met de makelaar van Buytenplaets Rhenen. 

INSCHRIJVEN VOOR MEER INFORMATIE