rhenen
Een uniek vakantiehuis in de natuur

Vakantiehuis kopen Veluwe

Stel je eens voor, je slaat de buitendeuren van jouw eigen vakantiehuis open naar de tuin. Verscholen onder de bomen geniet je van de vogelgeluiden en de rust. Ook binnen in de vakantiewoning kan je gemakkelijk ontspannen met alle luxe faciliteiten en de ruime indeling van de woning. Een vakantiehuis waar je met vrienden en familie een heerlijke vakantietijd kunt beleven. Of een vakantiehuis die je kunt verhuren met een aantrekkelijk rendement. Een vakantiehuis kopen op de Veluwe betekent een unieke investering die jouw (vakantie) droom waar maakt.

Midden in de natuur genieten in en van je eigen vakantiehuis? Bekijk dan snel welke uitvoeringen nog beschikbaar zijn. 

Onze vakantiehuizen in de natuur

Vakantiewoning vlakbij de Veluwe

Heb jij altijd gedroomd van een eigen vakantiewoning op de Veluwe? Een plek waar je midden de natuur in stapt. Een vakantiewoning waar je helemaal tot rust kunt komen in de natuur. Dat klinkt toch fijn? Bij Buytenplaets Rhenen geniet je tussen de bomen van een eigen vakantiewoning. De vakantiewoning vlakbij de Veluwe is een mooie uitvalsbasis om de populaire en schitterende omgeving te ontdekken. Met familie of vrienden beleef je hier gegarandeerd een fijne tijd, of geniet je van mooie verhuurinkomsten vanwege de unieke locatie vlakbij de Veluwe.

BROCHURE DOWNLOADEN

AFSPRAAK MAKEN

Waarom is een vakantiehuis kopen bij Buytenplaets Rhenen een goede investering?

Buytenplaets Rhenen biedt luxe vakantiewoningen nabij de Veluwe, met ruime indelingen, luxe voorzieningen en een unieke locatie, waardoor het een aantrekkelijke investering is voor eigen gebruik of verhuur.

Vakantiehuis kopen Veluwe

Luxe gegarandeerd!

De vakantiehuizen van Buytenplaets Rhenen zijn voorzien van alle luxe. Alle vakantiehuizen hebben een ruime woonkamer, uitgebreide keuken, minimaal 2 badkamers en een groot buitenterras met veel privacy. Daarnaast zijn een aantal vakantiehuizen zelfs voorzien van een sauna. Jouw luxe vakantiehuis in Rhenen wordt volledig gemeubileerd aan je opgeleverd. De woningen zijn geschikt voor 6, 8 of 12 personen.

Investeren in een vakantiehuis

Ben je de mogelijkheden aan het bekijken om te investeren in een vakantiehuis? Investeren in een Buytenverblijf op Buytenplaets Rhenen is in alle opzichten een goede investeringskans. Je kunt zelf kiezen of je jouw vakantiehuis volledig wilt verhuren of de verhuur wilt combineren met eigen gebruik.  Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor eigen gebruik van jouw vakantiehuis.

De Thijmse Berg BV ontzorgt je volledig door de verhuur van jouw vakantiehuis op de Veluwe uit handen te nemen. De Thijmse Berg kan voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je afsluiten voor een aantrekkelijk rendement. Je geniet dan onder andere van;

  • Een aantrekkelijk rendement
  • Een volledig geautomatiseerd boekingssysteem
  • Een samenwerking met (internationale) touroperators
  • Een maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing
  • Een dynamic pricing strategie
  • Persoonlijke aandacht van ons team (24/7)

Vakantiehuis kopen Veluwe?

Midden in de bossen van Rhenen vind je Buytenplaets Rhenen. Door de bosrijke omgeving voel je je extra dichtbij de natuurgebieden in de omgeving. De natuurgebieden zijn al niet ver weg. Buytenplaets Rhenen bevindt zich echt in het hart van Nederland. Op een unieke locatie tussen drie natuurgebieden in; Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe en De Veluwe. Aan natuur, wandelingen en fietsroutes geen gebrek. Het is dan ook een zeer geliefde locatie voor vakantiegangers. Met de locatie als toeristische trekpleister is een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij Buytenplaets Rhenen dan ook een zeer interessante investering. Nergens anders kan je jouw tweede huis kopen op zo'n fijne plek vlakbij de Veluwe.