rhenen

Vakantiehuis kopen Utrechtse Heuvelrug

Vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug? Midden in de natuur van deze streek worden prachtige Buytenverblijven gerealiseerd. Unieke, moderne vakantiehuizen voor verhuur of eigen gebruik. 

Je hebt de keuze uit 6, 8 en 12-persoons vakantiehuizen en ieder vakantiehuis is voorzien van een buitenruimte met veel privacy.

Nog slechts enkele vakantiehuizen op de Utrechtse Heuvelrug beschikbaar!

Bekijk alle vakantiehuizen

Waarom zou ik investeren in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug bij Buytenplaets Rhenen?

Investeren in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug biedt de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur, met luxe Buytenverblijven voor verhuur of eigen gebruik. Ontdek deze unieke investeringskans voordat alle vakantiehuizen zijn verkocht!

Jouw eigen vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug

Een eigen vakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug is de droom van velen. Bij Buytenplaets Rhenen kun je die droom waarmaken. Jouw vakantiehuis ligt in een prachtige bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuelrug en biedt een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De Utrechtse Heuvlerug staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en is daarom een populaire bestemming voor natuurliefhebbers.

Een eigen vakantiehuis voor verhuur

Als je niet altijd gebruikmaakt van je vakantiewoning, kun je ervoor kiezen om de woning te verhuren. Dit kan je doen via De Thijme Berg BV, zij ontzorgen je volledig door de verhuur uit handen te nemen. Er wordt dan voor een langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst afgesloten voor een aantrekkelijk rendement.

 • Een aantrekkelijk rendement
 • Een volledig geautomatiseerd boekingssysteem
 • Een samenwerking met (internationale) touroperators
 • Een dynamic pricing strategie
 • Een maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing
 • Persoonlijke aandacht van ons team (24/7)

Bekijk locaties van Vakantiehuizen

Genieten midden in de natuur

Een eigen vakantiehuis hebben op de Utrechtse Heuvelrug, als investering of voor verhuur. Welke reden jij ook hebt om een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te kopen, één ding is zeker: een vakantiehuis op een prachtige locatie in de natuur. 

recreatiewoning utrechtse heuvelrug te koop

Mooie routes rondom de vakantiehuizen

De vakantiehuizen bevinden zich in de de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, waar mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes in zijn. Hier kunt u genieten van de rust en ontspanning die deze schitterende omgeving te bieden heeft. 
> Brochure downloaden

Vakantiehuis kopen Utrechtse Heuvelrug

Maak gebruik van de faciliteiten op het park

Je eigen vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug kopen? Wanneer je een vakantiehuis koopt bij Buytenplaets Rhenen kan je gebruik maken van de faciliteiten van Vakantiepark De Thijmse Berg. Een extraatje voor gemak, comfort en luxe. 

 • Buitenzwembad
 • Brasserie
 • Speelvoorzieningen

Leuke activiteiten op de Utrechtse Heuvelrug

Hier is echt van alles te doen! De Utrechtse Heuvelrug ademt mooie natuur, leuke activiteiten en mooie dorpjes/steden. Het is één van de mooiste gebieden waar je je een eigen vakantiehuis kan hebben! 

 1. Wandelen en fietsen: De Utrechtse Heuvelrug biedt talloze wandel- en fietsroutes door prachtige bossen en heidevelden.  Wandelen en fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

 2. Kasteel Amerongen: Bezoek het prachtige Kasteel Amerongen, een van de best bewaarde kastelen in Nederland. Kasteel Amerongen

 3. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug: Ontdek de diversiteit aan natuur in dit nationale park en bekijk welke activiteiten beschikbaar zijn Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

 4. Bezoek Doorn: Verken het charmante dorp Doorn met zijn historische straten en tuinen. Doorn - VVV Utrechtse Heuvelrug

 5. Paardrijden: Als je van paardrijden houdt, zijn er diverse maneges en ruiterpaden op de Utrechtse Heuvelrug. Ruitersport Utrechtse Heuvelrug.

 6. Uitkijktoren De Kaap: Geniet van een prachtig uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug vanaf de uitkijktoren De Kaap. Uitkijktoren De Kaap

 7. Museum Huis Doorn: Ontdek de geschiedenis van Huis Doorn, waar keizer Wilhelm II van Duitsland na zijn troonsafstand woonde. Museum Huis Doorn

Luxe vakantiehuis kopen Utrechtse Heuvelrug?

De Buytenverblijven op Buytenplaets Rhenen zijn uiterst luxe. Deze onlangs gerealiseerde vakantiehuizen hebben alle voorzieningen voor een comfortabel en luxe verblijf in de natuur.

De vakantiehuizen op de Utrechtse Heuvelrug hebben twee thema's:

 • 'Living like a panda'; Het thema 'Living like a panda' is geïnspireerd op de aanwezigheid van de reuzenpanda's in het Ouwehands Dierenpark. De panda's worden gezien als symbolen van natuurbehoud en biodiversiteit en zijn daarom een belangrijke inspiratiebron voor dit thema. 
  • Types Eik en Linde
 • 'Nature is calling'; Bij dit thema komt de inspiratie ook uit de natuur. Dit thema is gebaseerd op groene kleuren die te vinden zijn in het bos, samen met natuurlijke blauwe en houttinten.
  • Types Beuk, Els en Ceder

Vakantiehuis kopen Utrechtse Heuvelrug?

Verkoopdocumentatie - Afspraak maken