rhenen
Unieke investeringskans

Vakantiehuis kopen in Nederland

Is het altijd een droom van je geweest om een eigen vakantiehuis te kopen in Nederland? Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen in het bos. Of juist omdat het een mooie investering is? De prachtige recreatiewoningen van Buytenplaets Rhenen zijn jouw kans om je droom waar te maken.

Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiehuis in Nederland bij Buytenplaets Rhenen?

Je kunt een zeer aantrekkelijk rendement verwachten, profiteren van geautomatiseerde verhuur, samenwerken met grote touroperators en genieten van een eigen plekje in de natuur.

Vakantiehuis in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug

De unieke vakantiehuizen, ook wel Buytenverblijven, liggen op een schitterende plek. In het hart van Nederland en omringd door natuur. De vakantiewoningen zijn gelegen in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug in authentiek stadje Rhenen. Deze stad staat bekend om de diverse culinaire restaurants, de dierentuin en de vele natuurgebieden in de buurt. Daarnaast ben je ook zo in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Voor veel mensen niet voor niets de ideale vakantiebestemming.

Je beschikt niet alleen over een eigen duurzame vakantiewoning, op traditionele wijze gebouwd, maar ook over een eigen kavel.

Bijzondere Buytenverblijven in Rhenen

De vakantiewoningen in de provincie Utrecht hebben allemaal een uniek ontwerp. De zeer luxe vakantiewoningen zijn geschikt voor 6, 8 of 12 personen. De woningen zijn ontworpen door architect Hayke Zweede. Een architect welke al meer dan 20 jaar recreatiewoningen ontwerpt. Er is dan ook overal aan gedacht. De rijke geschiedenis van de omgeving is gebruikt als inspiratie voor het ontwerp. Zo vind je de tabaksschuren uit de regio terug in de rode dakpannen, zwarte houten geveldelen en de zadeldaken. Een uniek ontwerp die je nergens anders tegenkomt.

Brochure aanvragen - Afspraak maken

Luxe vakantiehuis kopen in Nederland

Niet alleen in het ontwerp is overal aan gedacht, maar ook aan alle faciliteiten. De luxe voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf. De woningen zijn zeer ruim en hebben meerdere badkamers en een separate toilet. Daarnaast is ook de keuken altijd voorzien van alle luxe. De ruime woonkamer is sfeervol ingedeeld. Aan opbergruimte heb je geen gebrek met de extra bergruimte. Via de openslaande deuren bereik je de buitenruimte met veel privacy, verscholen tussen de bomen. 

>>> Lees alles over vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen Nederland

Vakantiehuis kopen Nederland

Je geniet niet alleen van veel vakantieplezier, maar ook van het rendement op jouw tweede huis. Het rendement behaal je uit de verhuur van jouw Buytenverblijf, maar ook omdat het in deze tijd goed is om te investeren in onroerend goed. Wij verzorgen de gehele verhuur van je vakantiehuis. Dat maakt de investering om een vakantiehuis te kopen in Nederland zeer aantrekkelijk. Wat je van ons kunt verwachten?

  • Een zeer aantrekkelijk rendement
  • Geautomatiseerd boekingssysteem voor de verhuur
  • Samenwerking met grote touroperators
  • Maandelijkse afreking met fiscale uitsplitsing
  • Juiste dynamic pricing strategie
  • Persoonlijke aandacht
  • Familiaire sfeer

Inschrijven voor meer informatie