rhenen
In het hart van Nederland

Vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen? Een eigen vakantiehuis geeft je de vrijheid om vaker op vakantie te gaan, wanneer jij dat wilt. Het voelt iedere keer weer als thuiskomen. Ook de omgeving leer je steeds beter kennen. Een vakantiehuis kopen wordt dan ook steeds populairder. Bij Buytenplaets Rhenen worden unieke recreatiewoningen ontwikkeld, midden in de natuur en in het hart van Nederland. Een prachtige locatie voor jouw eigen vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug.

Een vakantiehuis bij Buytenplaets Rhenen

Op Landgoed Remmerstein worden unieke vakantiehuizen ontwikkeld. Midden in de natuur met veel rust, ruimte en privacy. Een ideale bestemming voor een eigen vakantiehuis. De unieke vakantiehuizen, ook wel Buytenverblijven, zijn door een architect ontworpen. De recreatiewoningen hebben een bijzondere uitstraling. De vakantiehuizen zijn volledig ingericht, helemaal in stijl van de omgeving. Je bent van alle gemakken voorzien zoals meerder badkamers, een bad, een open keuken en een ruim buitenterras. In deze vakantiehuizen is aan alles gedacht.

Investeren in een vakantievilla van Buytenplaets Rhenen?

Bekijk de Buytenverblijven

Vakantiehuis kopen met eigen grond

Bij Buytenplaets Rhenen kan je een vakantiehuis kopen met eigen grond. Hierdoor ben je verzekerd van een eigen stukje grond, middenin de natuur. De vakantiewoning kan je volledig verhuren. Alle verhuur wordt dan voor je verzorgd door een ervaren partij. Je wordt hierin helemaal ontzorgd, maar geniet wel van een aantrekkelijk rendement. Wil je juist een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik? Ook hierin bieden wij verschillende mogelijkheden. Zodat je heerlijk met jouw vrienden en familie kunt genieten van een eigen vakantiehuis bij Buytenplaets Rhenen.

Vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen op de Veluwe

De Buytenverblijven van Buytenplaets Rhenen zijn gelegen in het hart van Nederland. Vanuit hier ben je zo in één van de drie natuurgebieden in de omgeving. Ontdek Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, wandel door de heide op De Veluwe of maak een schitterende fietstocht door De Betuwe. Vanaf jouw vakantiehuis ben je zo op De Veluwe of de andere natuurgebieden. Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers.

Meer over het investeren in een vakantiewoning

Recreatiewoning in Rhenen

Rhenen heeft een rijke historie. Verschillende historische monumenten in de omgeving bevestigen dit. Daarnaast staat Rhenen ook bekend om Dierenpark Ouwehands met de enige pandaberen in Nederland. In dit stadje kan je ook erg goed uiteten. Voor de verschillende culinaire restaurants komen dan ook veel mensen van buitenaf naar Rhenen. Een recreatiewoning in dit charmante stadje is dan ook zeer geliefd.