rhenen
Luxe vakantiewoning met aantrekkelijk rendement

Tweede huis kopen

Ben je je aan het oriënteren om een tweede huis te kopen? Een tweede huis op Buytenplaets Rhenen is een unieke investeringskans. Gelegen op een unieke plek op de Utrechtse Heuvelrug, kan je de bijzondere recreatiewoningen gebruiken voor volledige verhuur of in combinatie met eigen gebruik. De verhuur wordt volledig voor je geregeld. We informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw tweede huis.

Wat zijn de voordelen van investeren in een tweede huis bij Buytenplaets Rhenen?

Buytenplaets Rhenen biedt luxe recreatiewoningen in een natuurlijke omgeving, met mogelijkheden voor volledige verhuur of eigen gebruik, en regelt alles rondom de verhuur voor je, inclusief een aantrekkelijk rendement en persoonlijke service.

Luxe tweede huis kopen in Rhenen

Een zeer luxe tweede huis midden in de natuur, gelegen in het hart van Nederland. Dat klinkt heerlijk toch? Buytenplaets Rhenen is gelegen in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug in het stadje Rhenen. De woningen zijn door een architect ontworpen en hebben een unieke uitstraling. Daarnaast zijn de Buytenverblijven volledig ingericht, geïnspireerd door de omgeving. De woningen hebben een ruime indeling, prachtige buitenruimte en luxe voorzieningen. Sommige verblijven zijn zelfs voorzien van een heerlijke sauna. De recreatiewoningen zijn traditioneel gebouwd op jouw eigen stukje grond in het bos. Hierdoor geniet je jarenlang van jouw investering in een tweede huis in Rhenen.

Vakantiehuis kopen? Maak direct een afspraak.

Volledige verhuur of ook in eigen gebruik

Na een tweede huis kopen bij Buytenplaets Rhenen kan je deze volledig verhuren of de verhuur combineren met eigen gebruik. Wij regelen alles rondom de verhuur voor je. We vinden de juiste gasten en bieden uitstekende service aan. Er zijn veel eigen gebruik mogelijkheden voor jouw tweede woning.

Investeringskans met aantrekkelijk rendement

Wil je een tweede huis kopen met aantrekkelijk rendement? Dan sluit de Thijmse Berg voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af. Je kunt dan rekenen op een aantrekkelijk rendement, inzicht in je verhuurresultaten, samenwerking met touroperators, persoonlijke aandacht en nog veel meer.

Investeren in een vakantiewoning brengt enorm veel voordelen met zich mee:

  • Volledig geautomatiseerd boekingssysteem met eigenaarsinzicht in verhuurresultaten;
  • Samenwerking met grote internationale touroperators;
  • Maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing;
  • Juiste dynamic pricing strategie passend bij marktontwikkelingen en luxeniveau van Buytenverblijf;
  • Persoonlijke aandacht met een team dat zeven dagen per week klaarstaat.

Bezichtiging inplannen

Tweede huis kopen

Vakantiehuis kopen in Nederland

Een eigen vakantiehuis in Nederland heeft als voordeel dat je hier waarschijnlijk vaak gebruik van maakt. Daarnaast ben je, dankzij de centrale ligging, er ook van verzekerd dat je vakantiewoning snel verhuurd wordt. De Utrechtse Heuvelrug is een echte toeristische trekpleister. De vele natuurgebieden zoals de Veluwe en de Betuwe in de nabije omgeving zijn zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Terwijl andere gasten speciaal komen om de steden te bezoeken zoals Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Een vakantiehuis kopen in Nederland is dan ook erg populair in de afgelopen jaren.

Tweede huis kopen Rhenen

Meer informatie over een tweede huis kopen bij Buytenplaets Rhenen

Wat leuk dat je interesse hebt in het kopen van een vakantiehuis bij Buytenplaets Rhenen. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan. In jouw persoonlijke account kan je onze brochure downloaden, maar ook contact opnemen met de makelaar. We helpen je dan graag persoonlijk verder.

INSCHRIJVEN VOOR MEER INFORMATIE