rhenen

Moderne recreatiewoningen te koop op de Utrechtse Heuvelrug

Een mooie investering of voor eigen gebruik

Genieten van rust en vrijheid in de bosrijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dat wordt mogelijk gemaakt op Buytenplaets Rhenen. Een prachtig project op Landgoed Remmerstein. Hier staan luxe recreatiewoningen te koop met een aantrekkelijk rendement, maar uiteraard ook voor eigen vakantieplezier.

Nog een aantal vakantievilla's te koop!

Naar het aanbod - Brochure aanvragen

Luxe recreatiewoning te koop Utrecht

Bij Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug gebeurt iets bijzonders. Er worden unieke recreatiewoningen ontwikkeld. De recreatiewoningen zijn gelegen in een bosrijk natuurgebied. In alle rust geniet je van de groene omgeving. Je ziet eekhoorntjes door de bomen lopen en wordt wakker gefloten door de vogeltjes. Het is hier werkelijk prachtig. Je hebt zelfs de kans een hertje tegen te komen. Niet voor niets zijn recreatiewoningen in deze omgeving zeer geliefd.

Recreatiewoning te koop

Mooie ligging in de natuur van Rhenen

De recreatiewoningen die ontwikkeld worden zijn ontworpen door een architect. De woningen hebben dan ook een zeer unieke uitstraling. Opvallende, ruime en luxe recreatiewoningen waar op ieder detail is gelet. De woningen zijn voorzien van alle voorzieningen en volledig ingericht in een moderne look. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, geïnspireerd door de omgeving. Bij een recreatiewoning te koop bij Buytenplaets Rhenen ben je verzekerd van een prachtige woning waar je je direct thuis voelt.

Bekijk de recreatiewoningen

Recreatiewoning te koop Utrechtse Heuvelrug

Rendement met een eigen recreatiewoning

Investeren in recreatiewoning? De eerste tien kopers van een recreatiewoning hebben een vast rendement. Een recreatiewoning kopen is dus een enorm waardevolle investering

Waarom investeren in een recreatiewoning te koop?

  • Gelegen op een schitterende locatie
  • In het hart van Nederland
  • Ideaal voor natuurliefhebbers
  • Duurzame recreatiewoning
  • Toeristische locatie
  • Volledige verhuur of in combinatie met eigen gebruik
  • Aantrekkelijk rendement
  • Verhuur wordt voorzien

Een eigen stukje grond

Bij Buytenplaets Rhenen koop je een recreatiewoning met eigen grond. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig stukje eigen grond op Landgoed Remmerstein. Wil je genieten van een aantrekkelijk rendement? Dan wordt de verhuur volledig voor je geregeld. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor eigen gebruik bij onze recreatiewoningen. Stel je voor… een heerlijke vakantie met vrienden en familie in een eigen luxe woning. Een vakantiehuis kopen in Nederland geeft je veel mogelijkheden.

De locatie maakt het af! 

De locatie van een recreatiewoning is misschien wel het belangrijkste aspect bij het kopen van een eigen woning. De recreatiewoningen zijn gelegen nabij Rhenen, in het hart van Nederland. Rhenen is dan ook een geliefde locatie, omdat het in het hart van Nederland ligt. Tussen drie verschillende natuurgebieden, maar ook vlakbij grote steden. Vanuit jouw vakantiehuis in Rhenen ben je in een mum van tijd in Arnhem, Utrecht, Amersfoort en zelfs Amsterdam. Daarnaast kan je heerlijk de natuur in. Je hebt de keuze uit Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe of De Veluwe. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. De eindeloze wandel- en fietsroutes brengen je naar de mooiste plekjes in de omgeving. Door de diversiteit in de omgeving is er altijd iets te beleven. Voor kleine kinderen zijn er vele activiteiten, maar ook voor senioren die juist graag willen ontspannen. Een recreatiewoning te koop in Rhenen is dan ook een mooie investering.

Brochure aanvragen 

Investeren in vakantiewoning?

Geniet van de mooie natuur, het prachtige design van onze vakantiehuizen én een hoog rendement. Gelegen in een adembenemend natuurgebied bieden wij luxe vakantiewoningen die voldoen aan de wensen van elke reiziger. Profiteer van het groeiende toerisme in de regio en verhuur uw woning voor een aantrekkelijk rendement. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden. Investeer in een vakantiewoning bij Buytenplaets Rhenen en geniet van de voordelen die het biedt!

Afspraak maken voor bezichtigen recreatiewoningen

Recreatiewoning kopen in Utrecht? Meld je vrijblijvend aan voor afspraak op onze locatie om de recreatiewoningen te bezichtigen.

Afspraak maken