rhenen
Gelegen op een unieke locatie

Recreatiewoning kopen in Utrecht

Een eigen plek om zorgeloos vakantie te vieren, maar tegelijkertijd ook genieten van verhuurinkomsten. Dat klinkt toch heerlijk? Een eigen vakantiewoning kopen Utrechtse Heuvelrug is een fijne luxe, maar ook een goede investering. Een recreatiewoning kopen in Utrecht? Bij Buytenplaets Rhenen vind je prachtige vakantiewoningen op een unieke locatie.

-> Er zijn nog enkele Buytenverblijven beschikbaar. Bekijk hier welke dat zijn.

Recreatiewoning te koop Utrecht

Wil je een recreatiewoning kopen in Utrecht? Niet voor niets is provincie Utrecht een populaire vakantiebestemming. Hier vind je namelijk verschillende grote steden, maar ook veel natuur. Buytenplaets Rhenen is gelegen bij Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Een unieke locatie waar jaarlijks veel natuurliefhebbers, wandel- en fietsliefhebbers en mountainbikers naartoe komen.

Utrecht, de ideale locatie voor jouw recreatiewoning

Een recreatiewoning in Utrecht is dan ook dé ideale uitvalsbasis voor iedere vakantieganger. Dit zorgt ervoor dat de vakantiewoningen ook gemakkelijker te verhuren zijn en jij meer profiteert van het rendement. Maak jouw droom van een eigen recreatiewoning waar.

Bekijk recreatiewoningen

De ligging van Buytenplaets Rhenen

Buytenplaets Rhenen is gelegen in de bossen, bij Landgoed Remmerstein. Een prachtige locatie waar je je ogen uitkijkt. Op deze unieke plek worden diverse vakantiewoningen gebouwd. Rhenen is centraal gelegen in Nederland. Vanuit jouw eigen vakantiehuis in Rhenen ben je in een mum van tijd in verschillende steden zoals Amsterdam, Utrecht en Arnhem, maar ook in diverse natuurgebieden. De Betuwe, Utrechtse Heuvelrug en De Veluwe liggen allemaal vlakbij. Ideaal om even helemaal tot rust te komen in de natuur.

Recreatiewoning kopen Utrecht

Karakteristieke recreatiewoningen

De recreatiewoningen van Buytenplaets Rhenen hebben een bijzondere uitstraling. De architect is geïnspireerd door de omgeving en dit zie je terug in de Buytenverblijven. Stuk voor stuk zijn de woningen voorzien van luxe faciliteiten. De recreatiewoningen zijn geschikt voor 6, 8 en 12 personen. Iedere vrijstaande vakantiewoning is voorzien van een grote buitenruimte met veel privacy. De Buytenverblijven zijn volledig ingericht, zodat je zorgeloos een recreatiewoning kunt kopen in Utrecht.

BEKIJK DE BUYTENVERBLIJVEN

Voordelen van een eigen vakantiewoning kopen

Bij het kopen van een eigen recreatiewoning profiteer je van verschillende voordelen. Je geniet van een eigen plek in de prachtige natuur. Hier voelt het als thuiskomen in je tweede huis in plaats van dat je moet wennen aan een nieuwe vakantieplek. Daarnaast is het vaak gemakkelijker om lastminute te besluiten om weg te gaan, wanneer jij er zin in hebt. Ook is de recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug helemaal naar jouw smaak ingericht. Je kunt hier heerlijk genieten van jouw vakantie, wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast kan je jouw vakantiewoning verhuren. Dit brengt veel financiële voordelen mee. Je ontvangt huurinkomsten vanuit de verhuur van de vakantiewoning. Bij Buytenplaets Rhenen bespreken we graag de mogelijkheden met je voor het eigen gebruik van de woning in combinatie met de verhuur van de recreatiewoning. Wij verzorgen de verhuur voor je, jij profiteert van het rendement.

Investeren in een vakantiewoning

Benieuwd  naar de mogelijkheden voor een investering in een vakantiewoning? Bij Buytenplaets Rhenen vind je een unieke investeringskans. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken.

BROCHURE DOWNLOADEN

AFSPRAAK MAKEN