rhenen
De Thijmse Berg & Van Wijnen Recreatiebouw

Over ons

Een prachtig stuk natuur, direct bij Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, daar gaan we met veel respect voor de omgeving én met behoud van de bosrijke setting, bouwen. Bijzonder, want je investeert in een eigen Buytenverblijf op het voormalig landgoed Remmerstein. 

Buytenplaets Rhenen, een unieke en duurzame investeringskans. Een investering die verder gaat dan ‘gewoon’ rendement. Op Buytenplaets Rhenen investeer je in zoveel meer: een plaats waar je samen met je dierbaren geniet en onbetaalbare herinneringen maakt.

De Thijmse Berg

Vakantiepark de Thijmse Berg is het naastgelegen park. De Thijmse Berg neemt de verhuur van de Buytenverblijven op zich. 

Tijdens het verblijf op Buytenplaets Rhenen kan er gebruik gemaakt worden van de voorzieningen van De Thijmse Berg.

Vakantiepark de Thijmse Berg is niet zomaar een vakantiebestemming. Het is een vakantiepark dat door de jaren heen als familiebedrijf haar sporen in de recreatie verdiend heeft. Het uiterst gemotiveerde en enthousiaste team dat het dagelijks reilen en zeilen op en rond het vakantiepark in goede banen leidt, is een solide basis achter professioneel verhuurmanagement en parkbeheer.

Familiebedrijf in de recreatiebranche

De familie van Dijk, vader Peter en zoon Jurjen, hebben een indrukwekkende staat van dienst in het transformeren van Vakantiepark de Thijmse Berg naar een méér dan gewone vakantiebestemming voor veel gasten uit binnen- en buitenland. Het ondernemen en de Nederlandse recreatiemarkt kent voor hen geen geheimen. Niet voor niets worden meerdere bestaande én nieuwe recreatiebedrijven in de nabije regio van Rhenen door hen succesvol ontwikkeld en geëxploiteerd. 

Als geen ander weet deze familie te excelleren in uitstekende verhuurresultaten. Zij hebben daarvoor een omvangrijk netwerk van (inter)nationale partners tot hun beschikking. Je kan er dan ook op vertrouwen dat de passievolle expertise van dit familiebedrijf in je voordeel werkt. Je profiteert van uniciteit en kleinschaligheid in een snel groeiende en snel veranderende branche.

Van Wijnen Recreatiebouw

Van Wijnen Recreatiebouw is professional in de ontwikkeling en bouw van recreatievastgoed. Zij werken al ruim 30 jaar binnen het topsegment van de recreatiesector. Dat doen ze zowel voor particuliere investeerders als zakelijke klanten. 

Als onderdeel van de Van Wijnen Groep, een van de grootste Nederlandse bouwers werk je dus samen met een zeer solide organisatie. In de praktijk zie je dat terug in drie kernwaarden: van Wijnen werkt oprecht, gedreven en grensverleggend. Het is haar ambitie om bij te dragen aan toekomstbestendige, prettige leefomgevingen.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is de missie van Van Wijnen. Met de diensten in de ‘meer dan bouwen-cirkel’ laat van Wijnen haar klanten, partners en omgeving zien dat zij dé vastgoedpartner zijn voor de hele levenscyclus van gebouwen. 

Van Wijnen Recreatiebouw creëert duurzame oplossingen. Al het recreatievastgoed is traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. Er wordt zo gebouwd, dat onze vakantiewoningen bij realisatie en gebruik zo klein mogelijke ecologische voetdruk achterlaten. Zo behoud je belegging waarde, jaar na jaar. Dat geeft zekerheid!