rhenen
10 augustus 2023

Er zijn nog enkele Buytenverblijven beschikbaar!

Altijd al gedroomd van een eigen vakantiehuis in een prachtige natuurrijke omgeving? Grijp nu je kans, want er zijn nog enkele Buytenverblijven beschikbaar bij Buytenplaets Rhenen! Of je nu wilt genieten in en van je eigen vakantiehuis of op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid door je woning te verhuren, Buytenplaets Rhenen biedt het! 

De voordelen van een eigen Buytenverblijf

  1. Eigen Vakantiewoning: Met een Buytenverblijf krijg je de mogelijkheid om jouw eigen stukje natuurlijke schoonheid te bezitten. Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig kunt ontspannen.

  2. Extra Inkomsten: Wil je jouw Buytenverblijf niet het hele jaar door gebruiken? Geen probleem! Verhuur geniet van extra inkomsten. De Thijmse Berg helpt je bij de verhuur.

  3. Adembenemende Locatie: Buytenplaets Rhenen is gelegen in een mooi landschap, omringd door veel groen. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Nog beperkt aantal beschikbaar!

Er is momenteel een beperkt aantal Buytenverblijven beschikbaar, namelijk nog 8 van de 31. Wacht dus niet te lang en investeer in een vakantiewoning.

Bekijk beschikbare Buytenverblijven