rhenen

Unieke investeringskans met aantrekkelijk rendement

Een eigen Buytenverblijf op Buytenplaets Rhenen is in alle opzichten een unieke kans. Midden in de bossen, in het hart van Nederland, bepaal je zelf op welke manier je gebruik maakt van de heerlijke luxe van een eigen Buytenverblijf.

Volledige verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide?

Jouw Buytenverblijf wordt verhuurd door een professionele verhuurorganisatie, die alle zaken rondom de verhuur voor je regelt. Het vinden en binden van de juiste doelgroepen, het inzetten van passende verhuurkanalen en het investeren in (online) marketing wordt al jaren succesvol uitgevoerd. Uiteraard opgevolgd met de beste service naar de gasten van je Buytenverblijf. De uitmuntende beoordelingen over de Thijmse Berg van gasten op Google en beoordelingssite Zoover spreken voor zich. 

Je hebt ook veel eigen gebruik mogelijkheden voor jouw Buytenverblijf. Kan je het je al voorstellen? Een heerlijk luxe vakantiebestemming ‘om de hoek’, zodat je met je (klein)kinderen, familie of vrienden op vakantie kunt gaan. Uiteraard wordt je Buytenverblijf volledig ingericht en startklaar voor gebruik aan je opgeleverd.

Een slimme investering met rendement

Investeer je in een Buytenverblijf op Buytenplaets Rhenen met een aantrekkelijk rendement als doel? Dan sluit de Thijmse Berg voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af. Waar je dan op kunt rekenen?

  • Een volledig geautomatiseerd boekingssysteem. Binnen dit systeem heb je als eigenaar altijd inzicht in de verhuurresultaten van je woning.
  • Een samenwerking met grote internationale touroperators.
  • Een maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing.
  • Een juiste dynamic pricing strategie, passend bij de ontwikkelingen in de markt en luxeniveau van je Buytenverblijf.
  • Persoonlijke aandacht, ons team staat zeven dagen per week voor je klaar.
  • Tot slot: een familiaire sfeer binnen een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in de verhuurmarkt en als geen ander beschikt over uitgebreide kennis van de veelzijdige omgeving van Buytenplaets Rhenen. 

Investeren in recreatiewoning

Professionele verhuur

De Thijmse Berg BV zorgt dus op professionele wijze voor de verhuur van je unieke Buytenverblijf in Buytenplaets Rhenen. Dat merk je doordat de woning optimaal wordt verhuurd aan de juiste doelgroep en je gasten genieten van luxe services en gemak. Het zal je gasten aan niets ontbreken. 

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het park haar kwaliteit, je Buytenverblijf behoudt zijn waarde en geniet je onbezorgd. Daarnaast maak je eventueel ook zelf zorgeloos gebruik van je Buytenverblijf.

Klik hier om o.a. de prognose te downloaden