rhenen
Maak jouw droom waar

Investeren in een vakantiewoning

Overweeg je om te investeren in een vakantiewoning? Bij Buytenplaets Rhenen kan je jouw droom waarmaken. Wanneer je investeert in de unieke Buytenverblijven, kan je daarna genieten van maandelijkse huurinkomsten.

Ook investeren in een vakantiewoning van Buytenplaets Rhenen? Er zijn nog enkele uitvoeringen beschikbaar. 

Bekijk beschikbare vakantiewoningen

Waarom is investeren in een vakantiewoning bij Buytenplaets Rhenen een slimme keuze?

Buytenplaets Rhenen biedt luxe vakantiewoningen midden in de natuur, met maandelijkse huurinkomsten en vele voordelen, waaronder een volledig geautomatiseerd boekingssysteem, samenwerking met grote touroperators en persoonlijke aandacht van het team.

Jouw eigen luxe Buytenverblijf

Je wordt eigenaar van een luxe en bijzondere vakantiewoning bij Buytenplaets Rhenen. Midden in de bossen, in het hart van Nederland. Niet voor niets een bestemming die zeer in trek is bij toeristen als vakantiebestemming. Wij zorgen voor goede huurinkomsten, terwijl jij geniet van een mooie vakantiewoning. De vakantiewoningen in Rhenen worden volledig ingericht aan je opgeleverd. Waarbij aan alle details en luxe faciliteiten is gedacht. De woningen worden traditioneel gebouwd, waardoor ze levensbestendig zijn en een duurzame investering. Jouw eigen Buytenverblijf wordt gebouwd op jouw eigen kavel in de bossen van Rhenen.

Investeren in vakantiewoning

Steeds meer investeerders kiezen om te investeren in vakantiewoning. Het is een mooie investeringskans met hoog rendement. Daarnaast zitten er aan een investering bij Buytenplaets Rhenen nog meer voordelen. Er zijn veel mogelijkheden voor eigen gebruik van jouw vakantiewoning.

Wanneer je wilt investeren met aantrekkelijke rendement als doel, sluiten wij bij de Thijmse Berg voor een langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af.

KLIK HIER OM O.A. DE PROGNOSE TE DOWNLOADEN

Voordelen van een vakantiewoning kopen

Wanneer je een vakantiewoning gaat kopen bij Buytenplaets Rhenen geniet je van verschillende voordelen. In het verhuurbemiddelingsovereenkomst met de Thijmse Berg kan je rekenen op een zeer aantrekkelijk rendement. We maken gebruik van volledig geautomatiseerde boekingssystemen. Hierdoor heb je als eigenaar altijd inzicht in de resultaten van de verhuur van je vakantiewoning. Daarnaast werken wij samen met grote, internationale, touroperators waardoor we snel je woning kunnen verhuren. We maken gebruik van een goede dynamic pricing strategie, waarbij rekening gehouden wordt met de markt. Je kunt ook rekenen op een maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing. Ook vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ons team staat zever dagen per week voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Kortom, je bent in fijne handen waarbij de verhuur van je vakantiewoning volledig wordt verzorgd. Dit zorgt ervoor dat investeren in vakantiewoning zeer duurzaam en rendabel is.

INSCHRIJVEN VOOR MEER INFORMATIE

Luxe vakantiepark

Als eigenaar van een eigen luxe Buytenverblijf betaal je jaarlijks een beheervergoeding. Hiervoor wordt de volledige verhuurverzorgd en wordt ook het park onderhouden. Hierdoor behoudt Buytenplaets Rhenen haar kwaliteit en luxe en zo ook jouw vakantiewoning. Ook kan je hierdoor zorgeloos zelf gebruik maken van jouw vakantiewoning. Dit maakt het investeren in een vakantiewoning onbezorgd.

Investeren in een vakantiewoning

Vakantie in Nederland in eigen vakantiewoning

Nederlands gaan vaker in eigen land op vakantie en dit maakt ook dat er meer vraag is naar recreatiewoningen in Nederland. Zeker de prachtige locatie van Buytenplaets Rhenen is zeer populair. Met de verschillende natuurgebieden in de omgeving, maar ook diverse steden dichtbij, is het dan ook een heerlijke vakantiebestemming. Hier kan je helemaal ontspannen, maar zijn er ook veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Zelf kan je 12 weken per jaar genieten van jouw vakantiehuis naast de verhuur. Investeren in vakantiewoning en verhuren? Dit zijn de voordelen:

  • Volledig geautomatiseerd boekingssysteem;
  • Samenwerking met grote internationale touroperators;
  • Maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing;
  • Juiste dynamic pricing strategie;
  • Persoonlijke aandacht, ons team staat zeven dagen per week voor je klaar

Recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug

De omgeving van Buytenplaets Rhenen staat bekend om de natuurgebieden. Rhenen is gelegen in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Een stukje Nederland die zeer geliefd is bij mountainbikers, fiets- en wandelliefhebbers. De vele fiets- en wandelroutes brengen je op de mooiste stukjes in de omgeving van jouw vakantiehuis in Rhenen. Daarnaast is ook De Veluwe dichtbij jouw vakantiewoning, waar je ook terecht kunt voor prachtige natuur en schitterende vergezichten. Met de fiets ben je ook al snel op De Betuwe, waar je een bakje ver geplukt fruit kunt halen voor onderweg.

Investeren in vakantiewoning Rhenen

In het hart van Nederland

Naast de prachtige natuur staat onze omgeving is de omgeving ook bekend om de diverse uitstapjes in de buurt. Vanuit ons park ben je al snel in verschillende grote steden zoals Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Arnhem. Ideaal om een dagje te gaan winkelen, neer te ploffen op een terras of een museum te bezoeken. Daarnaast kan je ook in het authentieke dorpje Rhenen veel beleven. Hier kan je culinair uiteten bij de verschillende restaurants. Of bezoek Ouwehands Dierenpark Rhenen met de enige pandaberen in Nederland.

Unieke investeringskans

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een vakantiewoning bij Buytenplaets Rhenen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Meer over deze investeringskans