rhenen
Luxe vakantiehuis in de natuur

Investeren in een vakantiehuis

Investeren in vakantiehuis? Op een prachtige locatie in de bossen van De Utrechtse Heuvelrug gebeurt iets moois. Hier worden unieke vakantiehuizen gerealiseerd, 31 Buytenverblijven van Buytenplaets Rhenen. Een unieke kans wanneer je wilt investeren in een vakantiehuis. Een eigen plek in de natuur, centraal gelegen in Nederland. Wij vertellen je er graag meer over.

Wees er snel bij, want er zijn nog enkele uitvoeringen beschikbaar!

Een luxe vakantiehuis bij Rhenen

Droom je ervan om een luxe vakantiehuis te kopen? De Buytenverblijven van Buytenplaets Rhenen zijn van alle luxe voorzien. Een grote woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het buitenterras en een moderne badkamer. Tevens worden de vakantiehuizen volledig ingericht aan je opgeleverd. Een aantal verblijven zijn zelfs voorzien van een heerlijke sauna. Ook de woningen, ontworpen door een architect,  hebben een bijzondere uitstraling. Jouw vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug, in Rhenen, wordt traditioneel gebouwd op jouw eigen stuk grond. Dit maakt dat je kunt investeren in een vakantiehuis waar je jarenlang van kunt genieten.

Eigenschappen van onze Buytenverblijven

  • Volledig ingericht
  • Ruime woonkamer met open keuken
  • Minimaal 3 slaapkamers
  • Minimaal 2 badkamers
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Openslaande terrasdeuren
  • Veel bergruimte
  • Parkeerplaats
  • Luxe inrichting

Investeren in vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis van Buytenplaets Rhenen

Wanneer je nadenkt om te investeren in een vakantiehuis, wil je natuurlijk kunnen rekenen op een aantrekkelijk rendement. De vakantievilla’s van Buytenplaets Rhenen kan je volledig verhuren. De Thijmse Berg verzorgt dan de verhuur. Jij profiteert dan van mooie verhuurinkomsten. Daarnaast kan je rekenen op inzicht in de verhuurresultaten, een samenwerking met touroperators en nog veel meer.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw vakantiehuis gedeeltelijk voor eigen gebruik te gebruiken. Midden in de bossen geniet je dan van een zorgeloze vakantie in een vakantiehuis die voelt als thuiskomen, echt als een tweede huis. Hierover informeren we je graag.

Eigen vakantiehuis? Maak gebruik van de faciliteiten en voorzieningen

Een eigen vakantiehuis zodat je wanneer je maar wilt vakantie kan vieren? Zodra je een eigen vakantiehuis hebt van Buytenplaets Rhenen dan mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten en voorzieningen van Vakantiepark De Thijmse Berg. Neem de kinderen mee naar je eigen vakantiehuis en ze vermaken zich een hele dag! 

Vakantiehuis op de Veluwe

Jaarlijks trekken veel mensen naar De Veluwe. Dat komt door de eindeloze wandel- en fietsroutes waarbij je op de mooiste plekjes van De Veluwe komt. Op De Veluwe kom je ogen tekort terwijl je wandelt of fietst door de verschillende type landschappen. Zandvlaktes, heide, bossen…en wie weet kom je oog in oog met wilde dieren te staan. Vanuit een eigen vakantiehuis op de Veluwe kan je de omgeving steeds verder ontdekken. Ook zorgt het ervoor dat je jouw vakantiehuis goed kunt verhuren aan natuurliefhebbers. De centrale ligging van Buytenplaets Rhenen is dan ideaal. Ook omdat je vanuit hier gemakkelijk andere natuurgebieden zoals Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug en De Betuwe kunt ontdekken.

Afspraak maken